Loading....

Atkreipiame dėmesį į 10 svarbių dalykų apie vyno mieles:

  1. Vyno mielės dauginasi tik esant tinkamomis sąlygomis
  2. Prieš supilant mieles į misą būtina jas suaktyvinti, “užkurti”
  3. Paruoštų mielių temperatūra ir misa prieš supilant turi būti panašios temperatūros
  4. Mielių pasidaugina fermentacijos procese visada ribotas kiekis, todėl perdėti mielių normos neįmanoma
  5. Laikant mieles vėsioje patalpoje (šaldytuve), tarnavimo amžių prailginsite daugiau nei rekomenduoja.
  6. Karštis, tiesioginiai saulės spinduliai ir šaltis vyno mielių pakelyje trumpina jų gyvavimo terminą
  7. Visos sultys turi vyno mielių iš gamtos, tik su jomis fermentacijos procesas sunkiai valdomas.
  8. Vyno mielės turi įtakos vyno kokybei, todėl būtina parinkti kultūrines mieles pagal žaliavą
  9. Vyno mielės visada atliks savo darbą sklandžiau, jei joms palengvinsime gyvavimą papildomais papildais
  10. Bet ką daryti, jei viską padarėme bet mielės neužsikuria?

111  
Viso 2 Balsų:
0

Kaip mums pagerinti straipsnio turinį?

+ = Patvirtinkite, kad easate ne robotas.

Neradote atsakymo, pateikite klausimą!

Jūs gausite pranešimą el. paštu, kai atnaujinsime klausimo turinį

+ = Patvirtinkite, kad easate ne robotas.

Pateikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*
*

Back To Top

Neradote atsakymo, pateikite klausimą!

Jūs gausite pranešimą el. paštu, kai atnaujinsime klausimo turinį

+ = Patvirtinkite, kad easate ne robotas.