Loading....

Misa – tai skysto pavidalo saldus turinys paruoštas fermentacijai. Priklausomai nuo gaminamo gėrimo rūšies, misa gali būti skirtingai ruošiama.

  • Vynui gaminti, misa yra tiesiog sultys, išskyrus, kai vynas gaminamas ne iš vaisių, o pavyzdžiui iš pienių ar rabarbarų ar vynuogių ūglių. Tokiu atveju, misa paruošiama nuvirus pienes ar rabarbarus.
  • Alui gaminti, misa yra išvirto salyklo nuoviras, arba salyklo ekstraktas.
  • Medui gaminti, misa yra užvirtas medaus su vandenio viralas, dar gali būti pamaišytas su įvairiomis žolelėmis

Misa laikoma paruošta, kai jos turinys atitinka fermentacijos proceso sąlygas.

 

56
Viso 1 Balsų:
0

Kaip mums pagerinti straipsnio turinį?

+ = Patvirtinkite, kad easate ne robotas.

Neradote atsakymo, pateikite klausimą!

Jūs gausite pranešimą el. paštu, kai atnaujinsime klausimo turinį

+ = Patvirtinkite, kad easate ne robotas.

Pateikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*
*

Back To Top

Neradote atsakymo, pateikite klausimą!

Jūs gausite pranešimą el. paštu, kai atnaujinsime klausimo turinį

+ = Patvirtinkite, kad easate ne robotas.