Loading....

Abrikosų vyno receptas 15 litrų vynui:

Nuplaukite abrikosus, išimkite kauliukus, puseles sutraiškykite ar sumalkite, o į masę supilkite fermentą fermentą. Sudėkite misą į 30 litrų talpą.

Išspaudžiamos sultys,  vandenyje ištirpdomas cukrus ir supilamas į vynuogių sultis, į sandarų indą, kuriame įmontuotas oro vožtuvas fermentacijos metu susidariusioms dujom išeiti.

Ištirpinkite vyno mieles atskiroje talpoje su 60 ml vandens 25-32 C° temperatūroje ir šaukšteliu cukraus, lengvai maišius palaukite kol mielės ištirps ir atvės iki misos temperatūros. Atvėsus supilkite į misą, gerai išmaišome.

Supilame į misą vyno mielių maistines medžiagas, gerai išmaišome.

Supilame į misą pieno rūgštį ir gerai išmaišome.

Misą paruošus, galite pradėti fermentaciją. Fermentacijos procesai ir rekomendacijos mūsų kituose straipsniuose, vienas iš jų rekomendacijos pradedantiesiems Kaip gimsta vynas (vyno gamybos pagrindai)

1971  
Viso 1 Balsų:
0

Kaip mums pagerinti straipsnio turinį?

+ = Patvirtinkite, kad easate ne robotas.

Neradote atsakymo, pateikite klausimą!

Jūs gausite pranešimą el. paštu, kai atnaujinsime klausimo turinį

+ = Patvirtinkite, kad easate ne robotas.

Pateikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*
*

Back To Top

Neradote atsakymo, pateikite klausimą!

Jūs gausite pranešimą el. paštu, kai atnaujinsime klausimo turinį

+ = Patvirtinkite, kad easate ne robotas.