GAMYBA PATYRUSIEMS 18
Skyrius skirtas patyrusiems gamintojams, kurie nori pagilinti savo turimas žinias ar ieško sprendimų technologiniam procesui.
- Natūraliai drumstos obuolių sultys – problemos ir siūlomi sprendimai perdirbant pernokusius obuolius
- Kaip išvengti vyno akmens (vyno kristalų) susidarymo butelyje?
- Sutrikusi fermentacija arba kokios yra „restart“ mielės?
- Šampano gamyba klasikiniu metodu
- Vanduo vyno gamyboje, kam ir koks?
- Ką reikia žinoti apie presuojamuss vyno kamščius
- Ąžuolo statinės naudojimas
- Vyno skaidrinimo medžiagos: kokios yra ir kaip jos veikia?
- Vyno mielių aktyvatorius, Kas tai?
- Vyno vėdinimas, ar reikia vėdinti gamybos etape?
- Taninai vyne, kaip su jais elgtis vyndariui?
- Malolaktinės fermentacijos procesas.
- Fermentai vyno gamyboje, kas tai?
- Ką geriau naudoti vyno stabilizavimui: sulfitus ar sorbatus?
- Kaip papraščiau iškaulinti slyvas ir kitus kaulavaisius?
- Sidro gaminimas Le chapeau brun (Keeving) metodu
- Oro įtaka vyno gamyboje
- Ar reikalingas ąžuolas vyno gamyboje?